CKB i Mastercard: Zajedno za ljepšu budućnost naše planete!

03 oktobar 2022

CKB podržava sadnju 100 miliona stabala za ljepšu budućnost naše planete.

Apliciraj za bilo koju Mastercard  karticu i budi dio globalne inicijative sadnje drveća!

CKB se pridružila inicijativi Priceless Planet koalicija kompanije Mastercard sa ciljem da se u sljedećih pet godina posadi 100 miliona stabala širom svijeta. CKB je postala prva banka u našoj zemlji koja je dio ovog globalnog projekta,  čime najavljujemo još veću usmjerenost na zelene projekte i ekološku održivost u periodu koji je pred nama.

Sve naše kartice su internacionalne i beskontaktne. Pružaju mogućnost sigurnog i jednostavnog plaćanja proizvoda i usluga, kao i podizanje gotovine na bankomatima i šalterima, u zemlji i inostranstvu.

  • CKB Mastercard debitna kartica – beskontaktna međunarodna platna kartica koja omogućava jednostavno i sigurno plaćanje proizvoda i usluga, kao i  podizanje gotovine na bankomatima i šalterima, u zemlji i inostranstvu, do nivoa raspoloživih sredstava na transakcionom računu za koji je vezana.

U mreži od 115 CKB bankomata širom Crne Gore, kao i na svim šalterima Crnogorske komercijalne banke, podizanje gotovine je besplatno.

Apliciraj za CKB Mastercard debitnu karticu ovdje.

 

  • CKB MC Shopping kartica – jedinstvena kreditna kartica koja omogućava kupovinu na rate u zemlji, inostranstvu i na internetu, kao i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, uz otplatu iznosa na rate. Bez dodatnih troškova na prodajnim mjestima trgovaca sa kojima Banka ima sklopljen ugovor o prihvatanju CKB MC Shopping kartice, a broj rata je definisan u skladu sa ugovorom koji je Banka sklopila sa trgovcem.
  • Ugovorene uslove možete vidjeti na strani ckb.me/shopandgo 
  • Apliciraj za CKB MC Shopping karticu ovdje.

 

  • CKB ISIC Mastercard debitna kartica – namijenjena svim studentima koji imaju otvoren CKB transakcioni račun, a koji su članovi ISIC organizacije. Iskoristite mnogobrojne popuste na preko 35.000 prodajnih mjesta širom svijeta.

Apliciraj za CKB ISIC Mastercard debitnu karticu ovdje.

 

CKB Mastercard PB/PB+ kartice – namijenjene su klijentima CKB privatnog bankarstva koji žele izvrsnost usluge i pristup izuzetnim pogodnostima. Besplatno putno zdravstveno osiguranje, popuste na brojnim lokacijama, kao i besplatno korišćenje Biznis kluba na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču samo su neke od mnogobrojnih pogodnosti koje dobijate uz CKB Mastercard PB/PB+ kartice.

Apliciraj za svoj CKB PB paket usluga i PB/PB+ karticu ovdje.

 

Izaberi svoju CKB Mastercard karticu i budi dio globalnog projekta za ljepšu budućnost naše planete!

Apliciraj već danas!

Hvala što si dio ovog projekta.

Novosti