Friendly Fee

Friendly Fee - Podigni novac s osmijehom

Klijenti OTP grupe sada mogu podizati gotovinu bez naknade na više od 4.000 OTP bankomata u devet zemalja: Crna Gora, Mađarska, Albanija, Bugarska, Hrvatska, Moldavija, Srbija, Slovenija i Ukrajina.

Za naše klijente to znači da nema više naknada za podizanje gotovine na bankomatima kada su na odmoru ili poslovnom putu u ovim zemljama. Na primer, ako koristite svoju CKB debitnu karticu na OTP bankomatu u Hrvatskoj, možete to učiniti besplatno. Ali, ako koristite bankomat druge banke, biće naplaćena naknada.

Ova pogodnost je dostupna za sve klijente, bez ograničenja na broj ili iznos transakcija na OTP bankomatima. Više informacija o mreži OTP bankomata i njihovim tačnim lokacijama možete pronaći na web stranicama OTP banaka članica OTP grupe.

OTP Grupa se stalno trudi da unapredi finansijske usluge za svoje klijente kroz inovativna digitalna rešenja, koristeći prednosti saradnje unutar Grupe. Ova nova pogodnost je korak ka jačanju prekogranične saradnje među članicama naše uspješne međunarodne grupe, koja je prisutna na 11 tržišta.

Mapu bankomata možete pronaći ovdje ili pretražiti po lokaciji ovdje.