CKB privatno bankarstvo

CKB privatno bankarstvo

Poslovi na tržištu kapitala - hartije od vrijednosti (domaće i inostrane berze)

Poslovi na tržištu kapitala - hartije od vrijednosti (domaće i inostrane berze)

Paket proizvoda

Paket proizvoda

Visa Signature

Visa Signature

Privatno bankarstvo i investicioni servisi

 

Dobro došli u svijet privilegija

CKB Privatno bankarstvo počelo je sa radom 2016. godine. Kao dokaz uspješnog poslovanja i servisiranja klijenata svjedoči kontinuirani rast broja klijenata, pozitivan feedback od strane korisnika usluga, kao i prestižna međunarodna nagrada od strane Global Finance-a za 2020. i 2023. godinu. Sam servis osmišljen je po ugledu na svjetske standarde po pitanju usluge iz domena privatnog bankarstva.

Korisnik paketa privatnog bankarstva, preko direktnog kontakta sa privatnim bankarom, ima na raspolaganju cjelokupno bankarstvo, tradicionalno (platni promet, kartice, krediti, depoziti...) i investicioni dio (trgovanje hartijama od vrijednosti na domaćim i inostranim berzama, brigu o finansijskim instrumentima). Takođe, na raspolaganju je i Visa Signature kartica namijenjena isključivo klijentima Privatnog bankarstva, koja pored bankarskih benefita donosi i lične benefite (putno zdravstveno osiguranje, besplatan ulaz u Key Lounge na 1300 svjetskih aerodroma, concierge servis i mnoge druge). Svoje bankarske aktivnosti i naloge klijent može izvršavati putem telefona ili e- maila, gdje svaki klijent posjeduje svoju identifikacionu šifru koja omogućava siguran i efikasan servis, kada nijeste u prilici da posjetite Banku.

Primjeri kako i kada možete koristiti servis Privatnog bankarstva

Želite da prebacite određena sredstva sa svog računa, ali narednih 2 sata imate neodložne obaveze ili jednostavno želite ostati kući.

Pozovite ličnog bankara telefonom ili mu pošaljite poruku elektronskom poštom, sa instrukcijama za izvršavanje naloga. Prema vašim instrukcijama, privatni bankar će na siguran način realizovati nalog u najkraćem mogućem roku. Cjelokupan proces će biti izvršen po strogim sigurnosnim procedurama da bi se rizik od zloupotrebe sveo na minimum, dok vaša udobnost neće biti narušena.


Želite da aplicirate za kredit.

Pozivom vašeg privatnog bankara ili slanjem e-maila, možete dobiti sve informacije o kreditu, kao i brzom i efikasnom načinu apliciranja za isti.


Odgovara vam da neki bankarski posao završite određenog dana u određeno vreme
.

Ukoliko vam odgovara da neki bankarski posao završite određenog dana u određeno vreme, sve što treba da uradite jeste da pozovete vašeg privatnog bankara, zakažete željeni termin, te dođete u dogovoreno vrijeme i sve završite u kratkom roku.


U istom danu vam je potrebna potvrda za vizu, nova kartica, keš kredit i plaćanje računa
.

Odlaskom kod vašeg privatnog bankara ili čak samo pozivom, cjelokupan servis ćete dobiti na jednom mjestu, u istom danu, a sve će biti završeno u periodu od nekoliko sati.


Investirali biste određena novčana sredstva na domaće ili inostrano tržište kapitala.

Pozivom vašeg privatnog bankara ili slanjem e-maila, možete dobiti sve informacije i uputstvo kako da postavite aktivan nalog za trgovanje na domaćoj ili inostranoj berzi.

* Dio aktivnosti za koje na raspolaganju imate uslugu Vašeg privatnog bankara:

 • obavljanje gotovinskih transakcija
 • Konverzija valuta
 • Nalozi u domaćem i inostranom platnom prometu
 • Nalozi za inostrani platni promet
 • Štednja fizičkih lica
 • Kreditiranje fizičkih lica
 • Izdavanje i reizdavanje kartica
 • Određivanje limita na karticama
 • Gašenje kartica
 • Izvještaji o stanju na računu i izvršenim transakcijama
 • Trajni nalozi
 • Usluge vezane za elektronske servise, CKB GO i SMS
 • Usluge na tržištu kapitala, domaćoj i međunarodnim berzama