ckb kreditne kartice
CKB shopping kartica

CKB shopping kartica

U svojoj raznovrsnoj ponudi kartičnih proizvoda Crnogorska komercijalna banka ima i beskontaktnu kreditnu karticu na rate, CKB shopping karticu.

CKB Blue American Express

CKB Blue American Express

American Express Blue je revolving kreditna kartica koju možete koristiti za plaćanje proizvoda i usluga i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu, do visine odobrenog kreditnog limita, po principu minimalne mjesečne otplate duga, na mjestima sa oznakom American Express.

CKB American Express Gold

CKB American Express Gold

American Express Gold je revolving kreditna kartica kreirana sa ciljem da pruži sigurnost, prepoznatljivost i vrhunsku uslugu svojim korisnicima.

CKB Visa Gold Revolving

CKB Visa Gold Revolving

CKB VISA GOLD kartica je revolving kreditna kartica koja pruža posebne pogodnosti i koju možete koristiti za plaćanje proizvoda i usluga i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu, do visine odobrenog kreditnog limita, po principu minimalne mjesečne otplate duga, na mjestima sa oznakom VISA.

CKB Visa Classic Revolving

CKB Visa Classic Revolving

CKB VISA Classic kartica je revolving kreditna kartica koju možete koristiti za plaćanje proizvoda i usluga i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu, do visine odobrenog kreditnog limita, po principu minimalne mjesečne otplate duga, na mjestima sa oznakom VISA.