CKB shopping kartica

  • Kartica za sve prilike
  • Od 2 do 24 mjesečne rate
  • Na preko 1.000 lokacija u Crnoj Gori
Preuzmi pristupnicu

Uživajte u kupovini novom CKB shopping karticom koja Vam omogućava kupovinu na rate, od 2 do 24 mjeseca.

Opis proizvoda

Uživajte u kupovini novom CKB shopping karticom koja Vam omogućava kupovinu na rate, od 2 do 24 mjeseca. CKB shopping karticu možete koristiti na preko 1.000 lokacija širom Crne Gore, a sve u okviru CKB Shop&GO programa. CKB shopping kartica se može koristiti za trgovinu na rate u zemlji i inostranstvu, kao i za podizanje gotovine na bankomatima CKB ili bilo koje druge banke. CKB shopping kartica je vezana za odobreni limit. Sve što je potrebno je da podnesete Zahtjev za izdavanje CKB shopping kartice. Nakon obavljene transakcije, kreditni limit na kartici se umanjuje za ukupan iznos, a svakom mjesečnom uplatom raspoloživi kreditni limit se uvećava za iznos uplaćene rate.

Aplicirajte za CKB shopping karticu i očekujte poziv naših kolega.

Molimo vas, unesite neophodne podatke i ubrzo će vas kontaktirati kolege iz najbliže poslovnice.

Otplata iskorišćenog limita

Prva rata dospijeva posljednjeg dana u mjesecu. Klijent je u obavezi da prvu ratu od potrošenog iznosa uplati do kraja narednog mjeseca. Naplata dospjelih obaveza se vrši automatski sa transakcionog računa klijenta.

Prijava gubitka ili krađe kartice

U slučaju da ste izgubili karticu ili Vam je ona ukradena molimo Vas da kontaktirate CKB Contact Center 19894. Kartica će biti automatski blokirana od momenta kada ste kontaktirali Banku. Ukoliko ne prijavite gubitak ili krađu kartice, bićete odgovorni za cjelokupan dug.