Hotel Vile Oliva

Vile Oliva Petrovac
Vile Oliva Petrovac
Vile Oliva Petrovac
Vile Oliva Petrovac
Vile Oliva Petrovac
Vile Oliva Petrovac
Vile Oliva Petrovac

O HOTELU
Hotel “Vile Oliva” se nalazi na samo 80 metara od plaže u prelijepom starom jadranskom gradu Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri.
Okružen gustom mediteranskom vegetaciom, medju 140 stabala svetog drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu od 11 vila i centralnom objektu.
Hotel posjeduje 98 standardnih soba, 138 superior soba, 23 duplex suites i 6 superior suites ukupnog kapaciteta od 700 kreveta sto ga čini ujedno i najvećim turističkim kompleksom u Petrovcu i jednom od većih resorta na crnogorskom primorju i budvanskoj rivijeri.
Kapaciteta 300 mjesta, kao i restoransku terasu sa pogledom na more kapaciteta 250 mjesta.
Blizina okolnih gradova upotpunjuje ponudu Petrovca. Na samo 17 km nalazi se metropola crnogorskog turizma Budva, dok je Bar (marina) udaljen 20 km. Aerodromi su takodje na svega 35-45 minuta od hotela (aerodrom Tivat 35 km i aerodrom Podgorica 45 km).

RESTORANI I BAROVI
Hotel posjeduje moderno opremljen restoran na 2 nivoa, kapaciteta 300 mjesta. Degustaciju nacionalne i internacionalne kuhinje gosti sebi mogu priuštiti i na restoranskoj terasi hotela na kojoj tokom ljeta možete prisustvovati raznim manifestacijama koje se održavaju svake druge večeri. Našim gostima, uz pomoć kulturno umjetničkog društva, želimo predstaviti nacionalni ples i nošnju kroz program koji traje 70 minuta.
Takodje, za ljubitelje internacionalne evergreen muzike priredjujemo program u trajanju od po 3 sata tokom večernjih časova.

*Raspored obroka:
Doručak: 07.00 - 10.00 h
Ručak: 12.00 - 14.30 h
Večera: 19.00 - 21.30 h
*Napomena: Sva tri obroka se serviraju na švedskom stolu. Usluge A la carte i room servisa su takodje dostupne tokom cijelog dana.
Usluge spoljašnjeg i unutrašnjih barova možete koristiti prema rasporedu prilagodjenom radnom kodeksu hotela.
Unutrašnji šank bar (kafeterija) kapaciteta 50 mjesta je otvoren za goste od 08.00-24.00 časova. Ovaj prostor je pogodan za praćenje dogadjaja kao što su vijesti, sportska i modna dešavanja na velikim televizijskim ekranima.
Spoljašnji šank bar se nalazi na bazenu i otvoren je za goste od 09.00-18.00 časova. Osim konzumiranja kafa, pića i sladoleda na ovom bazenu možete koristiti besplatne ležaljke i suncobrane.
Osim ova 3 šanka, hotel takođe posjeduje lounge bar koji se nalazi na vrhu Centralne zgrade. Doživite neke od najpljepših trenutaka i uživajte u pogledu na Petrovac.
Šank bar u restoranu je otvoren od 07.00-24.00 časova.
Na sva četiri bara možete koristiti uslugu all inclusive-a.

HOTELSKA PLAŽA I BAZENI
Na samo 80 m od Vila Oliva nalazi se čuvena pjeskovita petrovačka plaža dugačka 600 m. Deo plaže, kapaciteta 150 ležaljki, je rezervisan za goste hotela po specijalnim tarifama.
Naspram plaže nalaze se ostrva Katić i Sveta Nedjelja, čije ljepote za Vas prestaju biti nedostižne onoga trenutka kada odlučite iznajmiti kajak, pedalinu ili se odlučiti na turu gradskim brodićem. Prelijepa plaža Lučice je udaljena 300 m od hotela i dugačka 220 m.

Na samom kraju kompleksa Hotela Vile Oliva, možete naći mir pod krošnjama svetog stabla masline koje okružuju spoljašnji bazen i doprinose opuštajućoj atmosferi. U okviru otvorenog bazena nalazi se šank bar na kojem možete koristiti usluge pića i poslastica. Pored spoljašnjeg, hotel posjeduje i unutrašnji bazen veličine 100 m2 koji sa svojim dodatnim sadržajem čini SPA.
Ove usluge, gostima su dostupne u centralnoj zgradi na -2 spratu. Korisćenje sadražaja kao sto su sauna, parno kupatilo, djakuzi i bazen su besplatni dok usluge profesionalne Azijske masaže se naplaćuju shodno cjenovniku hotela.
*Napomena: Lezaljke na otvorenom i zatvorenom bazenu se ne naplaćuju.