CKB

Sefovi građana

  • Najveća sigurnost
  • Maksimalna povjerljivost i diskretnost

Opis proizvoda

Sef je namijenjen građanima koji žele sigurno odložiti svoje vrijednosti u sefovima Crnogorske komercijalne banke. To podrazumjeva čuvanje novca, hartija od vrijednosti, povjerljiva dokumenta i ostalih vrijednosti.


Predmeti koji ugrožavaju sigurnost banke ili drugih sefova ne mogu se odlagati.


Na ovaj način banka obezbjeđuje klijentu sigurno mjesto za čuvanje gore pomenutih vrijednosti. Banka garantuje privatnost, tajnost i nemogućnost pristupa sigurnosnom sefu trećim licima.

Cijena proizvoda

Velilčina sefa: 32cm x 6cm x 25cm.

Veličina sefa: 32cm x 7cm x 25cm.

Veličina sefa: 32cm x 25cm x 25cm.

a. 20€ - 30 dana

b. 40€ - 90 dana

c. 60€ - 180 dana

d. 80€ - 365 dana

a. 30€ - 30 dana

b. 50€ - 90 dana

c. 70€ - 180 dana

d. 90€ - 365 dana

a. 50€ - 30 dana

b. 70€ - 90 dana

c. 90€ - 180 dana

d. 120€ - 365 dana

Kako postati korisnik?

Građani koji žele da koriste sef u Crnogorskoj komercijalnoj banci treba da popune Zahtjev za otvaranje sefa uz kopiju lične karte ili pasoša. Takođe, moguće je napraviti i ovlašćenje drugim licima u cilju korišćenja sefa. Banka na osnovu Zahtjeva donosi Odluku o otvaranju sefa. Nema posebnih kriterijuma za osporavanje klijentskih zahtjeva.


Na osnovu odluke koju je odobrila Banka pristupa se potpisivanju Ugovora u dva primjerka, jedan za klijenta, a drugi za Banku.


Klijent dobija jedan ključ, dok Banka posjeduje saključ koji otvara sve sefove isključivo uz prisustvo klijenta, tj. ključa klijenta. To znači da se sefu može pristupiti samo uz prisustvo službenika trezora i klijenta. Ovim se postiže dodatna sigurnost i zadržava povjerenje u Banku i njeno sveukupno poslovanje. Zaposleni trezora Banke ne mogu samostalno pristupiti sefu klijenta.


Korisnik snosi svu odgovornost za gubljenje klijentskog ključa, uništenje sefa ili bilo koju zloupotrebu zakupljenog sefa. Krajnji rok za vraćanje ključa koji se nalazi kod klijenta je dan isticanja ugovorenog roka za korišćenje sefa.


Korišćenje sefa je moguće produžiti Aneksom ugovora na unaprijed dogovoreni period.


Način korišćenja sefova regulisan je Pravilnikom o korišćenju sefova u Crnogorskoj komercijalnoj banci.

Informacije

Za sve dodatne informacije posjetite najbližu poslovnicu CKB-a ili pozovite CKB Call Centar na 19894.