Još bolja CKB GO aplikacija 

08 jul 2024

Na osnovu vaših povratnih informacija, unaprijedili smo CKB GO aplikaciju da bude još efikasnija i lakša za korišćenje.

Šta je novo?

 

 1. Jednostavnije plaćanje računa
  • Sada je proces plaćanja računa još brži i jednostavniji. Možeš lako filtrirati partnere prema kategorijama, te unijeti referencu i iznos platiti direktno. Bez višestrukih koraka, brže do završetka transakcije!
 2. Novi dizajn pregleda kartica
  • Uživaj u novom, intuitivnom dizajnu pregleda kartica koji ti omogućava da jednostavnije pratiš troškove i upravljaš karticama. Sve je na dohvat ruke, bez suvišnih klikova.
 3. Pregled svih rata
  • Sada možeš pratiti rate, i to lakše nego ikada! Sa novim pregledom, možeš jasno vidjeti koje rate si već otplatio i koliko ti je preostalo za plaćanje. Transparentnost i kontrola nad finansijama na najvišem nivou.
 4. Unaprijeđene opcije za sve vrste plaćanja
  • Bez obzira da li plaćaš račune ili šalješ novac, unaprijeđene opcije za plaćanja prilagođene su tvojim potrebama. Intuitivni koraci čine svaku transakciju brzom i efikasnom.
 5. Pošalji novac još lakše
  • Sada je slanje novca jednostavnije nego ikad! Proces je pojednostavljen kako bi ti uštedio vrijeme - efikasan i siguran prenosa sredstava.
 6. Jednostavniji glavni meni
  • Oslanjajući se na tvoje povratne informacije, napravili smo promjene u glavnom meniju aplikacije. Neki elementi su poboljšani, neki uklonjeni, kako bi se olakšalo snalaženje i pružilo intuitivno korisničko iskustvo.

Uživaj u svim novim mogućnostima i poboljšanjima koje smo implementirali kako bismo tvoje mobilno i internet bankarsko iskustvo učinili još boljim. Povratne informacije su nam važne, pa nam slobodno javi kako ti se sviđaju ove promjene!

Novosti