Zapošljavamo: Administrativni referent u Odjeljenju za upravljanje lošim plasmanima

13 maj 2024

Administrativni referent u Odjeljenju za upravljanje lošim plasmanima

CKB ima tradiciju od preko 20 godina uspješnog poslovanja na teritoriji Crne Gore. Više od 500 posvećenih zaposlenih zaslužni su za višegodišnje pozicioniranje CKB-a kao apsolutnog lidera na crnogorskom bankarskom tržištu. Vjerujemo da su zaposleni naš ključni strateški resurs i nastojimo da razvijamo njihov potencijal u radnom okruženju zasnovanom na uzajamnom povjerenju i lojalnosti. U Banci njegujemo podsticajan ambijent koji omogućava ostvarenje ličnih i profesionalnih ambicija.

Kako se kontinuirano razvijamo i napredujemo, tako se otvaraju i prilike da proširimo svoj tim - tražimo koleginicu/kolegu koja/i će raditi na poziciji Administrativnog referenta u Odjeljenju za upravljanje lošim plasmanima.

 

Uslovi

- Pravni ili drugi odgovarajući fakultet

- Poznavanje rada na računaru, uz dobro poznavanje MS Office paketa i ostalih aplikacija relevantnih za rad

- Znanje engleskog jezika

- Kreativnost i sposobnost iniciranja i implementiranja promjena

- Dobre vještine usmene i pisane komunikacije

- Usmjerenost na timski rad i podsticanje saradnje

 

Opis posla i ključnih odgovornosti

- Administrativni poslovi iz domena rada Odjeljenja

- Podrška tokom prikupljanja podataka za potrebe izvještavanja

- Obavljanje svih aktivnosti za potrebe dodijeljenog portfolija, saradnja sa zaposlenima tokom preduzimanja pravnih radnji u procesu naplate

- Obavljanje tehničkih priprema za održavanje sastanaka u okviru Odjeljenja, blagovremeno prikupljanje materijala koji će se razmatrati i dostavljati učesnicima, obavještavanje o vremenu održavanja sastanaka, prisustvovanje sastancima i sačinjavanje zapisnika o donijetim odlukama

- Obavljanje svih poslova iz nadležnosti Odjeljenja, kako redovnih tako i vanrednih, u skladu sa procjenom direktno nadređenog i u skladu sa potrebama Banke.

 

Prijave su otvorene do 21. maja 2024. godine, a svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti ovdje.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Novosti