Zapošljavamo: Kreditni referent

10 novembar 2023

Pridruži se timu Crnogorske komercijalne banke!

CKB banka, članica OTP Grupe, ima tradiciju od preko 20 godina uspješnog poslovanja na teritoriji Crne Gore. Više od 500 posvećenih zaposlenih zaslužni su za višegodišnje pozicioniranje CKB-a kao apsolutnog lidera na crnogorskom bankarskom tržištu. Vjerujemo da su zaposleni naš ključni strateški resurs i nastojimo da razvijamo njihov potencijal u radnom okruženju zasnovanom na uzajamnom povjerenju i lojalnosti. U Banci njegujemo podsticajan ambijent koji omogućava ostvarenje ličnih i profesionalnih ambicija.

Kako se kontinuirano razvijamo i napredujemo, tako se otvaraju i prilike da proširimo svoj tim - tražimo pojačanje u našoj filijali u Bijelom Polju na poziciji Kreditnog referenta.

Uslovi

- SSS

- Dobre organizacione i komunikacijske vještine, kooperativnost, odgovornost, prilagodljivost

- Osnovno poznavanje finansijskih analiza i iskustvo u radu sa klijentima

- Poznavanje bankarskih proizvoda

- Usmjerenost na timski rad i otvorenost za saradnju

- Dobro poznavanje MS Office paketa

- Osnovno znanje engleskog jezika

Opis posla i ključnih odgovornosti

- Akvizicija klijenata i pružanje bankarskih usluga fizičkim i pravnim licima (MSE segmenta) u dijelu kreditnih proizvoda banke (pružanje informacija o kreditnim proizvodima, prijem, unos i obrada zahtejva za kredita, pravljenje ekonomske i finansijske analize MSE klijenata)

- Adekvatna identifikacija klijenata tokom pružanja usluga

- Obrada i arhiviranje kreditnih dosijea

- Monitoring i kontrola portfolija uz sprovođenje aktivnosti naplate potraživanja

- Priprema predloga za tijela koja donose odluke u Banci i sprovođenje odluka

- Unakrsna prodaja Bančinih proizvoda i usluga

- Poslovi zastupanja treće strane u prodaji njihovih proizvoda, u skladu sa Ugovorom između Banke i treće strane, ukoliko su ispunjeni svi uslovi definisani Ugovorom i postojanje adekvatnih ovlašćenja (npr.zaposleni posjeduje ovlašćenje od Agencije za nadzor osiguranja za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju)

- Redovno i vanredno izvještavanje, priprema izvještaja o radu u okviru svog domena zaduženja, evidencije o incidentnim situacijama i izvještavanje za direktno nadređenog o svim relevatnim aspektima rada i unapređenja rada

- Obavljanje svih poslova iz nadležnosti organizacionog dijela, kako redovnih tako i vanrednih, u skladu sa procjenom direktno nadređenog i u skladu sa potrebama Banke 

 

Prijave su otvorene do 17. novembra 2023. godine, a svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti ovdje.

Novosti