Obavještenje o izvršenom pripajanju Podgoričke banke AD Podgorica, Member of OTP Group, Crnogorskoj komercijalnoj banci AD Podgorica

11 decembar 2020

Ovim putem želimo vas informisati da je postupak pripajanja Podgoričke banke AD Podgorica, Member of OTP Group (u daljem tekstu: Podgorička banka) Crnogorskoj komercijalnoj banci AD Podgorica (u daljem tekstu: CKB) uspješno okončan dana 11.12.2020.g („Dan pripajanja“). 

Danom pripajanja Podgorička banka je prestala da postoji kao privredni subjekt, pa su cjelokupna njena imovina, prava i obaveze prešle na CKB, kao njenog pravnog sljedbenika. 

CKB je visoko likvidna, stabilna i pouzdana banka, članica je OTP Grupe, i u svemu će postupati u skladu sa ugovorima koje su klijenti zaključili sa Podgoričkom bankom. 

Koristimo ovu priliku da informišemo javnost da su klijentima CKB-a na raspolaganju raznovrsni proizvodi i usluge, kao i veći broj poslovnica i bankomata širom Crne Gore, a sve u svrhu i sa ciljem unapređenja kvaliteta usluga koje se pružaju našim cijenjenim klijentima. 

Kao banka koja uživa najveće povjerenje klijenata, vjerujemo da ćemo i u budućnosti opravdati vaša očekivanja. 

Za dodatne informacije možete posjetiti naš sajt www.ckb.me ili pozvati CKB Contact Center na broj 19894.

 

Vaša Crnogorska komercijalna banka AD Podgorica

Novosti