CKB Banka

Prijavite se za posao u Banci

CKB banka, članica OTP Grupe, ima tradiciju od preko 20 godina uspješnog poslovanja na teritoriji Crne Gore. Više od 500 stručnih i posvećenih zaposlenih zaslužni su za višegodišnje pozicioniranje CKB-a kao apsolutnog lidera na crnogorskom bankarskom tržištu.

Svjesni činjenice da su zaposleni naš glavni strateški resurs, nastojimo da podstičemo razvoj njihovih potencijala, budući da su oni ključni faktor u obezbjeđivanju održive konkurentske prednosti naše Banke. Razvijamo radno okruženje zasnovano na uzajamnom povjerenju i lojalnosti. U Banci njegujemo podsticajan ambijent, koji omogućava profesionalni razvoj i ostvarenje ličnih i profesionalnih ambicija. Istovremeno, brižljivo njegujemo kulturu timskog rada zbog sinergije koju donose zajednički potencijali.

Za nama su godine uspješnog poslovanja, a mi vođeni našim vrijednostima nastavljamo da kreiramo i unapređujemo naš tim koji donosi uspjeh.

Ako posjedujete visok nivo stručnosti, motivisani ste za rad u dinamičnom okruženju, posvećeni ste poslu i savjesno pristupate poslovnim izazovima, imate šansu da postanete dio CKB tima.

Pružićemo Vam priliku da proširite znanja i gradite karijeru u okruženju uređenom prema najsavremenijim standardima, gdje se cijeni profesionalizam, ali i insistira na ravnopravnosti i uvažavanju različitosti, gdje se o zaposlenima brine, a posvećenost i dostignuća nagrađuju.

Dobrodošli u CKB tim!

Ukoliko ste zainteresovani za posao u našoj Banci, molimo vas da pošaljete svoju biografiju sa fotografijom na adresu posao@ckb.me.

Aktuelne oglase za posao možete pronaći na linku otvorena radna mesta.