CKB Banka

Aktivacija CKB GO aplikacije

Poštovani klijenti,

Ukoliko ste prihvatili ponudu za otvaranje transakcionog računa u CKB banci (vašeg novog zamjenskog računa za postojeći račun u Podgoričkoj banci), aktivacija na CKB GO aplikaciju Vam je već sada dostupna.
U sledećim danima ćete dobiti dvije odvojene SMS poruke.
Jedna će sadržati Vaše korisničko ime koje ste dobili kroz Ugovor o pruzanju usluga elektronskog bankarstva fizickim licima, i poslaće vam je Podgorička banka, dok će druga sadržati Vašu inicijalnu lozinku, i nju ćete dobiti od CKB banke.

Sa navedenim pristupnim podacima, a nakon što preuzmete mobilnu aplikaciju, ili pristupite web stranici https://www.ckbgobank.me, počinjete proces aktivacije.
Napominjemo da nakon uspješne aktivacije nećete vidjeti ništa u aplikaciji, iz razloga što će svi Vaši proizvodi i računi iz Podgoričke
banke biti prenešeni u CKB banku tek 14.12.2020. nakon uspješnog procesa spajanja banaka, kada se ove dvije banke zvanično spajaju u jednu.
Međutim, već sada ste u prilici da aktivirate Vaš CKB GO i da bezbrižno dočekate proces integracije dvije banke.

Korisničko uputstvo za prvu aktivaciju na CKB GO aplikaciju možete pronaći OVDJE.


U slučaju da Vam ipak zatreba pomoć pri prvoj aktivaciji, na raspolaganju su vam Call Centar Podgoričke banke 19900 i CKB banke 19894, kao i Vaš lični bankar u Podgoričkoj banci.

Uvjeravamo Vas da je CKB GO jedan od najboljih digitalnih servisa u našoj bankarskoj industriji.