CKB

CKB krediti za automobile u saradnji sa ŠKODOM

 • U saradnji sa kompanijom AutoČačak Podgorica
 • Iznos kredita do 30.000 EUR
 • Rok otplate do 5 godina

Opis proizvoda

CKB krediti za automobile namijenjeni su za kupovinu novih automobila sa rokom otplate od 12 do 60 mjeseci. CKB krediti za automobile se odobravaju u iznosu do 30.000 EUR, sa rokom otplate do 5 godina. Sredstvo obezbjeđenja je zaloga nad automobilom koji je predmet kupovine, a kasko polisa osiguranja je obavezna tokom cijelog perioda trajanja kredita. Za kredite u iznosu većem od 20.000 EUR, neophodan je jedan žirant.


U saradnji sa kompanijom AutoČačak Podgorica, obezbijedili smo akcijske cijene za kupovinu ŠKODA FABIA i ŠKODA SUPERB po veoma povoljnim uslovima.

ŠKODA FABIA jedan je od najpopularnijih modela u segmentu malih vozila, koja nudi dovoljno prostora za putnike i njihov prtljag, što je i glavna karakteristika ŠKODA vozila. Novi dizajn instrument table, veći izbor dekora za instrument tablu, povećani kapacitet prtljažnika, pojačana bezbijednost za djecu samo su neki od detalja koji će vas oduševiti. Branici u boji vozila, spoljašnji retrovizori u boji vozila sa grijačima, ESC, klima uređaj, centralno daljinsko zaključavanje, putni računar, prednja i zadnja svjetla za maglu, indikator pritiska u pneumaticima, LED dnevna svjetla, samo su dio paketa opreme Ambition koji će sigurno zadovoljoviti potrebe i zahtjevnijih kupaca.


U akciji koju CKB organizuje sa kompanijom AutoČačak Podgorica, cijena ovog vozila u paketu opreme Ambition i motorom 1,0 MPI, iznosi 9.400 EUR.


ŠKODA SUPERB vodeći je model modernog dizajna koji nudi maksimalan komfor i tehnologiju. Veoma moderni dizajn u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom pruža putnicima savršen osjećaj. Maksimalan komfor i prostranost jedna su od najvećih prednosti ovog modela, pa će se putnici osjećati komotno bilo da sjede naprijed ili pozadi. U paketu opreme Ambition, ŠKODA SUPERB dolazi sa branicima u boji vozila, top LED zadnjim svjetlima, aluminijumskim felnama Triton od 17”, kratkim multifunkcionalnim kožnim servo volanom za radio i telefon podesivim u dvije ose, kožnom ručicom mjenjača, hrom paketom, climatronic - trozonskim klima uređajom sa kontrolnim panelom pozadi, elektro podesivim, sklopivim i grijanim spoljašnjim retrovizorima sa automatskim zatamnjivanjem, start/stop sistemom, cruise control sistemom sa speedlimiterom, Bi - Xenon farovima sa AFS 1 funkcijom, LED dnevnim svjetlima I mnogim drugim funkcionalnostima koje garantuju vašu bezbjednost, ali čine da se osjećate komforno.


U akciji CKB-a i kompanije AutoČačak Podgorica, cijena ovog vozila u paketu opreme Ambition i motorom 2,0 TDI iznosi 22.608 EUR.

Uslovi odobravanja kredita

 • Klijenti od 21 do 70 godina starosti (dospijeće posljednje rate kredita).
 • Administrativna zabrana na platu ili penziju korisnika kredita i žiranta (ukoliko je predviđen uslovima),
 • Potpisana mjenica od strane korisnika kredita i žiranta (ukoliko je predviđen uslovima) i mjenično ovlašćenje.
 • Zaloga na automobilom koji je predmet kupovine

Potrebna dokumentacija za podnošenje zahtjeva

 • Ispunjen i potpisan zahtjev za kredit
 • Fotokopija lične karte ili pasoša (potrebna dokumentacija i za žiranta, ukoliko je predviđen uslovima kredita)
 • Fotokopija strane pasoša gdje se vidi odobrenje privremenog boravka izdatog od MUP-a (za nerezidente)
 • Potvrda o zaposlenju ili penzioni ček u slučaju penzionera*
 • Administrativna zabrana na platu ili penziju*
 • Blanko mjenica
 • Izjava o otpremnini
 • Izjava o jemstvu (za žiranta)

Informacije

Više informacija o proizvodu klijenti mogu dobiti posjetom najbliže filijale CKB-a ili pozivom CKB Call Centra na 19894. Sva potrebna dokumenta za apliciranje za CKB keš kredit su dostupna na svim šalterima Crnogorske komercijalne banke, kao i na website-u.