CKB

CKB paket za mala preduzeća

  • Besplatno mjesečno održavanje transakcionog računa za izvršavanje nacionalnih platnih transakcija
  • CKB Mastercard® Business debitna kartica sa cash-in funkcijom
  • CKB GO internet i mobilno bankarstvo za mala preduzeća
  • SMS servis
  • POS terminal

Vaša snaga je i naša snaga. Dobro došli u CKB!

CKB paket za mala preduzeća je jedinstven set bankarsko-finansijskih usluga kreiran u skladu sa savremenim trendovima bankarskog poslovanja, prilagođen vlasnicima malih preduzeća u Crnoj Gori, novim klijentima CKB-a.


Vama je vaš biznis najvažniji, a nama u CKB-u da vašem preduzeću pružimo prava bankarska rješenja.


Po mjesečnoj cijeni od samo 12,50 EUR, CKB paket za mala preduzeća sadrži:

  • Besplatno mjesečno održavanje transakcionog računa za izvršavanje nacionalnih platnih transakcija
  • CKB Mastercard® Business debitnu karticu sa cash-in funkcijom
  • CKB GO internet i mobilno bankarstvo za mala preduzeća
  • SMS servis
  • POS terminal


CKB Mastercard® Business debitna kartica vezana je za račun preduzeća. Osim podizanja gotovine na bankomatima, plaćanja roba i usluga na POS terminalima bilo gdje u svijetu, imate mogućnost i deponovanja sredstava na račun na koji je kartica vezana, na najvećoj mreži CKB bankomata u Crnoj Gori. Poslujte sigurno, uplatite novčana sredstva bilo kad, bez odlaska u poslovnicu i bez čekanja na preko 100 bankomata širom Crne Gore.


CKB GO servis je inovativna bankarska usluga koja omogućava obavljanje svih transakcija i upravljanje finansijama na računaru ili mobilnom telefonu. Pregled stanja i transakcija na svim računima, karticama, kreditima i štednji, obavljanje svih transakcija u nacionalnom i međunarodnom platnom prometu, upravljanje karticama, pregled svih kreditnih zaduženja, samo su neke od mogućnosti ovog veoma naprednog digitalnog servisa.


CKB POS terminali neizostavni su dio vašeg svakodnevnog biznisa. Najveća mreža od preko 5.000 CKB POS terminala podržava najvažnije svjetske kartične brendove: Mastercard, Visa i American Express.


Bilo da se bavite ugostiteljstvom, trgovinom, izdavanjem turističkih kapaciteta, posjedujete advokatsku ili notarsku kancelariju CKB paket za mala preduzeća omogućava vam jednostavno, povoljno i brzo finansijsko funkcionisanje.


CKB paket za mala preduzeća je snažna podrška vašem biznisu. Aplicirajte već danas i obezbijedite sebi i svom biznisu dodatne povoljnosti!

Informacije

Za sve dodatne informacije posjetite najbližu poslovnicu CKB-a ili pozovite CKB Call Centar na 19894.