CKB

ISIC Mastercard Debit CKB kartica

  • Međunarodna studentska kartica
  • Savremeni i siguran način raspolaganja novcem
  • Popusti na preko 3 miliona prodajnih mjesta u svijetu
  • Popusti na preko 800 lokacija u Crnoj Gori

Opis proizvoda

ISIC Mastercard Debit CKB kartica je međunarodna studentska identifikaciona kartica. Radi se o debitnoj platnoj kartici čiji je CKB ekskluzivni zastupnik za Crnu Goru, a koja je razvijena u saradnji sa međunarodnom studentskom organizacijom (ISIC) i kompanijom Mastercard. Da bi postali korisnik ISIC Mastercard Debit CKB kartice dovoljno je da ste student, da imate 18 godina i otvoren račun u Crnogorskoj komercijalnoj banci. Ovom karticom, u mogućnosti ste da  ostvarujete popuste na preko 35 hiljada prodajnih mjesta širom svijeta, kao i korišćenje kartice na preko 3 miliona prodajnih mjesta. Takođe, ova kartica vam može poslužiti i kao identifikacioni dokument u slučaju gubitka ličnih dokumenata u inostranstvu.

Cijena proizvoda

Da bi postali korisnik ISIC Mastercard Debit CKB kartice, potrebno je da prethodno postanete član ISIC organizacije. Članstvo u ISIC organizaciji se plaća jednokratno unaprijed i na godišnjem nivou iznosi 6 EUR.

Prednosti korišćenja ISIC Mastercard Debit CKB kartice

  • Jeftinija mjesečna cijena održavanja kartice
  • Popusti na preko 800 lokacija u Crnoj Gori u okviru CKB Shop&GO programa
  • Popusti na preko 35.000 prodajnih mjesta širom svijeta
  • Korišćenje kartice na preko 3 miliona prodajnih mjesta širom svijeta
  • Može poslužiti kao identifikacioni dokument

Kako aplicirati za ISIC Mastercard Debit CKB karticu?

Zahtjev za izdavanje ISIC Mastercard Debit CKB kartice i svu potrebnu dokumentaciju, sa svim detaljnim informacijama, možete dobiti u bilo kojoj poslovnoj jedinici Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica. Ukoliko ste već izmirli godišnju članarinu za ISIC karticu, potrebno je da donesete Potvrdu o izmirenoj članarini. Ukoliko to niste uradili, u mogućnosti ste da to uradite uplatom na šalteru u Crnogorskoj komercijalnoj banci. Takođe, uz popunjenu pristupnicu, potrebno je dostaviti i sopstvenu fotografiju istih dimenzija kao u indexu.

Bezbijednost

Kada dobijete karticu obavezno je potpišite. Nepotpisana kartica se smatra nevažećom. Provjerite iznos transakcije prije potpisivanja računa.

Prijava gubitka ili krađe kartice

U slučaju da ste izgubili karticu ili Vam je ona ukradena molimo Vas da kontaktirate CKB Call Centar 19894. Kartica će biti automatski blokirana od momenta kada ste kontaktirali Banku. Ukoliko ne prijavite gubitak ili krađu bićete odgovorni za cjelokupan dug.

Informacije

Za sve informacije vezane za poslovanje platnim karticama pozovite CKB Call Centar na 19894.