CKB keš kredit

CKB keš kredit

CKB Club

CKB Club je jedinstvena besplatna aplikacija za sve korisnike CKB kartica za fizička lica. Kompletan uvid u kartice (stanje, transakcije, rezervacije, pregled trgovina na rate) od sad vam je dostupan bilo kad i bilo gdje!

Prednosti

  • CKB Club aplikacija je potpuno besplatna
  • Cashback samo za registrovane korisnike
  • Uvid u potrošnju i plan otplate CKB shopping kartice
  • CKB shopping program – prikaz aktuelnih popusta i drugih povoljnosti

Dodatne povoljnosti

CKB Club aplikacija omogućava pregled stanja, kao i pregled prošlih i predstojećih otplata obaveza na svim CKB karticama koje imaju mogućnost kupovine na rate. Ukoliko klijent ima više kartica, one će takođe biti prikazane u aplikaciji.

Kroz pregled cashback kampanja, moguće je vidjeti trenutno stanje po svakoj aktivnoj kampanji i planirati dodatna plaćanja u cilju bržeg ostvarenja prava na cashback.

Napravite 5 transakcija CKB Mastercard® karticama na POS terminalu ili internet prodajnom mjestu i dobićete 5 eura cashback. Jedan korisnik može samo jednom ostvariti pravo na cashback. Akcija važi od 15. aprila do 15. juna.

Opšti uslovi:

  • Klijent mora biti registrovan na CKB Club aplikaciju kako bi mogao da učestvuje u svim aktivnim cashback kampanjama.
  • Klijent mora imati makar jednu aktivnu CKB karticu za fizička lica povezanu sa aktivnim transakcionim računom.
  • Pregled cashback kampanja možete vidjeti u Aplikaciji i napredovati ka ostvarenju cashback parametara. Ovi parametri mogu varirati za različite trgovce.

Uslovi za povraćaj novca  - cashback

Aktivacijom aplikacije klijent stiče pravo na povraćaj novca (cashback), ukoliko ispuni uslove koje je objavila Banka kroz neku od cashback kampanja. Cashback je moguće dobiti samo ukoliko je kartica vezana za aktivni CKB transakcioni račun za nacionalne platne transakcije. Cashback se isplaćuje u roku od 48 radnih sati od datuma nastale transakcije

Preuzmite aplikaciju već danas sa App Store-a za iOS uređaje ili sa Play Store-a za Android uređaje i iskoristite posebne benefite za nove korisnike koji vas očekuju!

 

Preuzmite aplikaciju sa Apple Store-a: https://apps.apple.com/us/app/ckb-club/id1578225853

Preuzmite aplikaciju sa Play Store-a: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.ckb.loyalty.prod

 

Uslovi za korišćenje CKB Club aplikacije