CKB

Započni putovanje iz bajke. Započni nešto neprocjenjivo™

U saradnji sa kompanijama Disneyland®Paris i Mastercard®, Crnogorska komercijalna banka organizuje nagradnu igru "Započni putovanje iz bajke. Započni nešto neprocjenjivo™" za sve korisnike CKB Mastercard® kartica. U periodu od 20.09.2019. do 17.11.2019. godine, plaćajte CKB Mastercard® karticama na svim POS terminalima u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu i osvojite neku od vrijednih nagrada.

Pravo učešća u nagradnoj igri ostvaruju svi klijenti koji koriste CKB Mastercard® kartice na svim POS terminalima u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu. Za svaku transakciju CKB Mastercard® karticom, koja iznosi minimum 5 EUR, korisnik dobija 1 poen. Što više poena sakupi, učesnik ima veće šanse za dobitak glavne nagrade, jer se za svaki sakupljeni poen ime učesnika, odnosno broj kartice, pojavljuje po jednom u bazi podataka iz koje će softver nasumično izvući dobitnika. U takmičenju za glavnu nagradu učestvuju sve transakcije ostvarene u periodu od 20.09.2019. do 17.11.2019. godine.

Glavna nagrada je paket aranžman pod nazivom „Disneyland® Paris Weekend Package Type A“ koji uključuje 2 noćenja/3 dana za 4 osobe u hotelu Disney’s Newport Bay Club®, ulaznice za Disneyland® park i Walt Disney Studios® tokom sva tri dana, vaučere za kupovinu hrane, pića i suvenira kao i VIP narukvicu za brzi prolaz za sva tri dana, kao i avionske karte i aerodromski transfer, a ostale nagrade su 50 vaučera za trgovinu u „Aroma“ i „Conto“ marketima u vrijednosti od 30 EUR i biće uručene klijentima po završetku nagradne igre.

Već danas aplicirajte za CKB Mastercard® karticu u najbližoj poslovnici CKB-a. Otvaranje i održavanje kartice je besplatno!

Pogledajte detaljnije Pravila nagradne igre.