CKB

CKB SMS servis

 • Budite uvijek informisani o svojim transakcijama
 • Unaprijedite svoju sigurnost
 • Poboljšajte raspolaganje novca i uvijek imajte informaciju o stanju Vašeg računa

Opis proizvoda

SMS servis nudi sve vrste obavještenja o promjenama na Vašim transakcionim računima (za izvršavanje nacionalnih ili međunarodnih platnih transakcija) putem SMS poruka. Proizvod je namijenjen svim građanima koji su klijenti Crnogorske komercijalne banke (rezidenti i nerezidenti).Moguće je korisiti sljedeće servise za transakcione i devizne račune:

 • Poruka o Prilivu - Pri svakom novom prilivu korisnik sistema dobija informaciju putem sms-a. Moguće je podesiti donju granicu iznosa za dobijanje informacije. To znači da će klijent dobijati sms poruke samo u slučajevima kad je iznos priliva veći od postavljenog limita.
 • Poruke o Odlivu - Pri svakom novom odlivu korisnik sistema dobija informaciju putem sms-a. Moguće je podesiti donju granicu iznosa za dobijanje informacije. To znači da će klijent dobijati sms poruke samo u slučajevima kad je iznos odliva veći od postavljenog limita.
 • Poruke o Izvodu sa transakcionog računa - Izvod se šalje na kraju poslovnog dana, tj. uveče oko 21h, ili slijedeći dan u zavisnosti kako je klijent izabrao. Izvod sadrži informacije o ukupnom odlivu, ukupnom prilivu i trenutni saldo na računu.
 • Poruke o stanju na transakcionom, kartičnom i deviznom računu - Poruka o stanju se dobija na zahtjev klijenta. Ovaj servis mogu da koriste korisnici svih mreža u Crnoj Gori.
 • ATM - Pri svakom podizanju novca sa bankomata klijent dobija sms informaciju o odrađenoj transakciji. Takođe, postoji mogućnost limitiranja iznosa.
 • POS - Pri svakoj transakciji odrađenoj na POS terminalu klijent dobija sms informaciju. Takođe, postoji mogućnost limitiranja iznosa.
Provjeru stanja na računu korisnici CKB SMS servisa mogu da izvrše slanjem SMS-a sadržine „R“ na broj 1456 za sve mreže u Crnoj Gori. Isto tako, korisnici mogu da provjere stanje na računu platne kartice slanjem SMS-a sadržine „C“ na broj 1456 za sve mreže u Crnoj Gori.

Korisnici CKB SMS servisa za devizni račun mogu da provjere stanje na svojim reviznim računima slanjem:

 • SMS-a sadržine "D" za dobijanje informacije o stanju na svim svojim deviznim računima, u različitim valutama (Napomena: ukoliko klijent posjeduje devizni račun u više valuta, ovom akcijom će dobiti onoliko SMS poruka sa informacijom o stanju na odgovarajućem deviznom računu koliko ima deviznih računa u različitim valutama)
 • SMS-a sadržine "D KOD" za dobijanje informacije o stanju na svome deviznom računu u samo jednoj valuti, pri čemu je "KOD" - kod valute (USD, EUR itd).
na broj 1456 za sve mreže u Crnoj Gori.

Pogledajte listu inostranih mobilnih operatera koji podržavaju prijem SMS poruka o promjenama na deviznom računu.

Informacije

Za sve dodatne informacije kontaktirajte CKB Call Centar na 19894 ili tehničku podršku eBanking odjeljenja putem e-mail adrese ebanking@ckb.me.