CKB

CKB kredit za rekonstrukciju i adaptaciju

31.01.2014.

CKB kredit za rekonstrukciju i adaptaciju

CKB kredit za rekonstrukciju i adaptaciju odobrava se kao namjenski kredit, sa rokom otplate do 20 godina. Uz kreditnu podršku čak i do 30.000 EUR adaptirajte, proširite i opremite vaš dom...

CKB kredit za rekonstrukciju i adaptaciju odobrava se kao namjenski kredit, sa rokom otplate do 20 godina. Uz kreditnu podršku čak i do 30.000 EUR adaptirajte, proširite i opremite vaš dom... Na vaš CKB transakcioni račun biće isplaćeno 50% iznosa odobrenog kredita, a ostatak direktno na račun prodavca robe ili pružaoca usluge rekonstrukcije i adaptacije.

Za dobijanje kredita je obavezna polisa osiguranja nekretnine čiji iznos zavisi od iznosa kredita, ročnosti, kao i procijenjene vrijednosti nekretnine.

Tako, na primjeru od 15.000 EUR sa rokom otplate od 10 godina, nominalna kamatna stopa je 9,00%, dok efektivna kamatna stopa iznosi 9,83% sa uračunatim administrativnim troškovima, provizijom odobravanja 1,50%, kao i obaveznom polisom osiguranja nekretnine na primjeru od 200 EUR. Ukupan iznos koji klijent treba da vrati banci je 22.457,05 EUR, dok je iznos mjesečne rate 187,39 EUR.

Dobrodošli u CKB. Kreditni referenti ove banke će vam izaći u susret sa savim dodatnim informacijama, i pomoći da lako i brzo aplicirate za CKB kredit za rekonstrukciju i adaptaciju.

Neka Vaš dom bude mjesto gdje se želje ostavruju...

Za više informacija o proizvoud kliknite ovdje.