CKB

Započni putovanje iz bajke. Započni nešto neprocjenjivo™

20.09.2019.

Započni putovanje iz bajke.  Započni nešto neprocjenjivo™

U saradnji sa kompanijom Mastercard, CKB i ove godine organizuje nagradnu igru pod nazivom "Započni putovanje iz bajke. Započni nešto neprocjenjivo™".

Pravo učešća u nagradnoj igri ostvaruju svi klijenti, fizička lica, koji koriste CKB Mastercard® platne kartice na svim POS terminalima u zemlji, inostranstvu i na internetu. Za svaku transakciju bilo kojom CKB Mastercard® karticom za fizička lica, koja iznosi minimum 5 EUR, korisnik dobija 1 poen. Što više poena sakupi, učesnik ima veće šanse za dobitak nagrada, jer se za svaki sakupljeni poen ime učesnika, odnosno broj kartice, pojavljuje po jednom u bazi podataka iz koje će softver nasumično izvući dobitnike. U takmičenju za sve nagrade učestvuju sve transakcije ostvarene u periodu od 20.09.2019. godine do 17.11.2019. godine.

Glavna nagrada je paket aranžman pod nazivom „Disneyland® Paris Weekend Package Type A“ koji uključuje 2 noćenja/3 dana za 4 osobe u hotelu Disney’s Newport Bay Club®, ulaznice za Disneyland® park i Walt Disney Studios® tokom sva tri dana, vaučere za kupovinu hrane, pića i suvenira kao i VIP narukvicu za brzi prolaz za sva tri dana, kao i avionske karte i aerodromski transfer. Ostale nagrade su 50 vaučera za kupovinu u „Aroma“ i „Conto“ marketima u vrijednosti od po 30 EUR.

Za više informacija, kliknite ovdje.

Sve što plaćate, plaćajte CKB Mastercard karticama i obezbijedite sebi šansu da učestvujete u izvlačenju nagrada.