Tehnomax

Tehnomax
Tehnomax
Tehnomax
Tehnomax

Tehnomax d.o.o. osnovan je 2004. godine u Podgorici. Razvojni put je počeo kao malo preduzeće sa svega nekoliko zaposlenih, da bi u 14-to godišnjem radu steklo zavidno iskustvo i reference u oblasti trgovine i izraslo u ozbiljnu i respektabilnu kompaniju sa velikim potencijalom.

Danas poslije toliko godina posvećenosti kupcu, postao je lider na tržištu Crne Gore u oblasti trgovine na veliko i malo bijelom i ugradnom tehnikom, malim kućanskim aparatima, TV opreme, audio video opreme, kamera i foto aparata, računara, telefona i sl.

Bogata ponuda koja sadrži preko 10.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača, pored 12 maloprodajnih objekata širom Crne Gore i jednog veleprodajnog objekta, kupcima je dostupna i na sajtu www.tehnomax.me koji predstavlja mjesto tačnog, jednostavnog i pravovremenog izvora informacija o različitim proizvodima.

Vrijednosti koje njeguje firma su:

  • Pouzdanost koja predstavlja osnovnu odliku kompanije koju prepoznaju naši partneri. Zahvaljujući tome danas sarađujemo sa preko 20 svjetskih lidera u oblasti bijele tehnike, TV aparata, malih kućanskih aparata i sl.
  • Posvećenost kupcima – povećati zadovoljstvo naših kupaca, slušajuci i odgovarajući na njihove potrebe
  • Inovativnost – ne zadovoljavamo se postignutim rezultatima i zato stalno težimo novom, boljem, aktuelnijem.